Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:7TeamBracket-WC-with-5th“

Создадена страница со: {| border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style="font-size: 90%; margin:1em 2em 1em 1em;" | height=6| | align="center" colspan="2" style="border:1px solid...
(Создадена страница со: {| border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style="font-size: 90%; margin:1em 2em 1em 1em;" | height=6| | align="center" colspan="2" style="border:1px solid...)
(нема разлика)
377

уредувања