Разлика помеѓу преработките на „Марина Мијаковска“

нема опис на уредувањето
Мијаковска е автор на неколку поетскати збирки, вклучувајќи ги делата:
* „Номадска душа“, објавена во [[2010]] година, во издание на „Антолог“;
* Стихозбирката „Куфери“, објавена во [[2012]] година, во издание на „Матица“<ref>http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=BFBF5E150CD867469602F405F4FF9263</ref>;
* „Психоаналитичка Алхемија од Страсти“, објавена во [[2013]], издание на Совет на 40 Караманови Поетски Средби.
 
Анонимен корисник