Предлошка:Список на проекти во рамките на „Википедија во вашето училиште“: Разлика помеѓу преработките

с
додадена е вики секцијата во ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид
с (Додадено ОСУ „Јовче Тесличков“ - Велес)
с (додадена е вики секцијата во ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид)
 
* [[Википедија: Наставни теми|Наставни теми]]
----
* Средни училишта
# '''[[Википедија: ОХВП|ОХВП]]''' [[ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид]]
# '''[[Википедија: ППЃП|ППЃП]]''' [[СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп]]
# '''[[Википедија: КУГД|КУГД]]''' [[Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово]]
# '''[[Википедија: ВЕЈТ|ВЕЈТ]]''' [[ОСУ „Јовче Тесличков“ - Велес]]
----
* Основни училишта
# '''[[Википедија: ОХКР|ОХКР]]''' [[ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид]]
----
[[File:Wikipedia At Your School 4396.JPG|250px|mini|center]]