Предлошка:Навлента: Разлика помеѓу преработките

test
с (Отстрането уредувањето на MacedonianBoy (разговор), вратено на последната верзија на Bjankuloski06)
(test)
 
-->{{#if:{{{mini|}}}{{{plain|}}}|<!--nothing-->|<!--else:
--><span style="word-spacing:0;{{{fontstyle|}}}">{{{text|КутијаваThis box:}}} </span>}}<!--
 
-->{{#if:{{{brackets|}}}|<span style="margin-right:-0.125em;{{{fontstyle|}}}">&#91;</span>}}<!--
 
--><ul><!--
--><li class="nv-view">[[{{превметниtransclude|{{{1}}}}}|<span title="ПрегледView наthis шаблонотtemplate" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|пv|прегледview}}</span>]]</li><!--
 
--><li class="nv-talk">[[{{TALKPAGENAME:{{превметниtransclude|{{{1}}}}}}}|<span title="РазговорDiscuss заthis шаблонотtemplate" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|рt|разговорtalk}}</span>]]</li><!--
 
-->{{#if:{{{noedit|}}}|<!--nothing-->|<!--else:
--><li class="nv-edit">[{{fullurl:{{превметниtransclude|{{{1}}}}}|action=edit}} <span title="УредувањеEdit наthis шаблонотtemplate" <!--
-->style="{{{fontstyle|}}}">{{#if:{{{mini|}}}|уe|уредувањеedit}}</span>]</li>}}<!--
--></ul><!--
 
--></div></includeonly><noinclude>
 
{{documentation}}
{{документација}}
</noinclude>