Разлика помеѓу преработките на „Влашки јазик“

fixing dead links
с
(fixing dead links)
* [http://www.CTArm.org Consiliul A Tinirlor Armanj, webpage about Youth Aromanians and their projects]
 
* [http://web.archive.org/20020123013234/www.geocities.com/armaneasca Bana Armãneascã (Аромански Живот) независен аромански месечник]
* [http://www.vlachophiles.net Британско-ароманско здружение]
* [http://www.armanami.org/curs.htm Курс за пишување на аромански од Тибериус Кунија, според Конгресот од Битола]
Анонимен корисник