Отвори го главното мени

Промени

Одбиена последната промена во текстот (од 79.126.218.162) и вратена ревизијата 2987359 на Addbot
 
==Извор==
* Учебник по музичка уметност за I година гимназиско образование, стр 38, 2009 година.
од на баба ти фарчилото
 
== Наводи ==