Разлика помеѓу преработките на „Разговор за предлошка:Македонска книжевност“

(забравен вандализъм)
::Добро Tourbillon, мислам дека сум единствениот што не го игнорира твојот коментар. Од овој момент и јас ќе го игнорирам. Замараш. --[[User:INkubusse|<span style="color:#f00">П<span style="color:#f70">ор<span style="color:#fb0">е<span style="color:#fc0">ч</span>а</span>не</span>ц</span>]]<sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 18:52, 12 март 2008 (UTC)
Разбирам те, и аз да бях като теб - да нямам какво друго да кажа, и аз щях да си мълча :) – [[Image:Biohazard orange.svg|17px]] [[Корисник:Tourbillon|Tourbillon]] 19:52, 12 март 2008 (UTC)
 
:::Tourbillon, отворено ти кажувам да не ти текне да почнуваш теми од типот „тркалото воопшто не било измислено“. Особено не на странски јазик и со странско писмо. И без сарказам, ова е лична молба. --[[User:INkubusse|iNkubusse]]<sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 19:32, 15 јуни 2008 (UTC)