Борба на македонскиот народ против Цариградската патријаршија: Разлика помеѓу преработките

с
Dalco26 ја премести страницата Борба против Цариградската патријаршија на [[Борба на македонскиот народ против Цариградската патријаршиј...
Нема опис на уредувањето
с (Dalco26 ја премести страницата Борба против Цариградската патријаршија на [[Борба на македонскиот народ против Цариградската патријаршиј...)