Разлика помеѓу преработките на „Старословенски јазик“

с
с
* [[:cu:Главьна страница|Википедија]] на старословенски
* [http://www.flf.ukim.edu.mk/LinkClick.aspx?fileticket=eg3llm-TSw4%3d&tabid=38&mid=1327 Старословенска читанка] од Е. Црвенковска, [[Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје]]
 
 
{{Словенски јазици}}
 
[[Категорија:Старословенски јазик|* ]]
[[Категорија:Историја на македонскиот јазик]]
[[Категорија:Словенски јазици]]