Разлика помеѓу преработките на „Градови во Италија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
|[[Џусано]]||[[Монца и Бријанца (покраина)|Монца и Бријанца]]||[[Ломбардија]]|| 21.775
|-
|[[Горица (Италија)]]||[[Горица (покраина)|Горица]]||[[ФриулиФурланија-ВенецијаЈулиска Џулијакраина]]|| 35.667
|-
|[[Грањано]]||[[Неапол (покраина)|Неапол]]||[[Кампанија]]|| 29.553
|[[Мондрагоне]]||[[Казерта (покраина)|Казерта]]||[[Кампанија]]|| 24.155
|-
|[[Монфалконе]]||[[Горица (покраина)|Горица]]||[[ФриулиФурланија-ВенецијаЈулиска Џулијакраина]]|| 26.393
|-
|[[Монополи (град)|Монополи]]||[[Бари (покраина)|Бари]]||[[Апулија]]|| 46.708
|[[Понтедера]]||[[Пиза (покраина)|Пиза]]||[[Тоскана]]|| 24.971
|-
|[[Порденоне]]||[[Порденоне (покраина)|Порденоне]]||[[ФриулиФурланија-ВенецијаЈулиска Џулијакраина]]|| 49.122
|-
|[[Портичи]]||[[Неапол (покраина)|Неапол]]||[[Кампанија]]|| 60.218
|[[Тревизо]]||[[Тревизо (покраина)|Тревизо]]||[[Венето]]|| 80.144
|-
|[[Трст]]||[[Трст (покраина)|Трст]]||[[ФриулиФурланија-ВенецијаЈулиска Џулијакраина]]|| 211.184
|-
|[[Триџано]]||[[Бари (покраина)|Бари]]||[[Апулија]]|| 26.312
|-
|[[Удине]]||[[Удине (покраина)|Удине]]||[[ФриулиФурланија-ВенецијаЈулиска Џулијакраина]]|| 95.030
|-
|[[Валдањо]]||[[Виченца (покраина)|Виченца]]||[[Венето]]|| 27.193