Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:4TeamBracket-2legs“

Создадена страница со: {| border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style="font-size: 90%; margin:1em 2em 1em 1em;" |   | align="center" colspan="5" style="border:1px solid #aa...
(Создадена страница со: {| border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style="font-size: 90%; margin:1em 2em 1em 1em;" |   | align="center" colspan="5" style="border:1px solid #aa...)
 
(нема разлика)
377

уредувања