Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
 
|group3 = Начела за статии
|list3 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Неутрална гледна точка|Неутрална гледна точка]]{{·w}} [[Википедија:Проверливост|Проверливост]]{{·w}} [[Википедија:Без оригиналносвои истражувањеистражувања|Без оригиналносвои истражувањеистражувања]]{{·w}} [[Википедија:Биографии на живи личности|Биографии на живи личности]]{{·w}} [[Википедија:Начела за бришење|Бришење]]{{·w}} [[Википедија:Заштита|Заштита]]{{·w}} [[Википедија:Правила за употреба на слики|Слики]]{{nowrap end}}
 
|group4 = Начела за однесување