INkubusse

Членува од 20 февруари 2006
Додадени 189 бајти ,  пред 12 години
ВАЖНО 3
(ВАЖНО!)
(ВАЖНО 3)
<div class="usermessage" style="text-align:left">Важно 1: [[Корисник:INkubusse/Администрација]]
----
Важно 2: [[Разговор со корисник:Bjankuloski06#Image uploads]]</div>
----
Важно 3: [[:en:Wikipedia:Ownership of articles]] <small>(за сите што имаат дел „Мои статии“ на корисничката страница)</small>
</div>
<h2 style="padding:3px; background:#ccff99; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;"><font size=2pt>'''<span style="text-decoration: blink;"><</span>iNkubusse<span style="text-decoration: blink;">></span>'''</font><br>мојата корисничка страница</h2>
{| class="plainlinks" align="center"