Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Вандализам“

→‎Скриен вандализам: поправка на правопис
(→‎Скриен вандализам: поправка на правопис)
 
==== Скриен вандализам ====
Било која форма на вандализам која користи вгнезден текст, кој не е видлив при рендерирањеточитање на статијата но е видлив за време на уредувањето.
 
== Што не е вандализам ==