Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Вандализам“

с
с
 
==== Вандализам во корисничкиот именски простор ====
Пишување на навреди, вулгаризмивулгарности и слично на [[ВП:СМЕТКА|корисничките страници]] или на страниците за разговор на корисникот (види исто такапогледнете [[Википедија:Без лични напади]]).
 
==== Вандализам над сликите ====