Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Вандализам“

с
 
==== Вандализам во корисничкиот именски простор ====
Пишување на навреди, вулгаризми и слично на [[ВикипедијаВП:Корисничка страницаСМЕТКА|корисничките страници]] или на страниците за разговор на корисникот (види исто така [[Википедија:Без лични напади]]).
 
==== Вандализам над сликите ====