Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Вандализам“

с
(целосно преведена)
 
==== [[Википедија:Уредувачко војување|Уредувачко војување]] ====
„Неутралната„[[ВП:НГТ|Неутралната гледна точка“точка]]“ е правило кое релативно тешко се сфаќа, па дури и поискусните уредници на моменти ненамерно внесуваат материјал кој не е баш најсоодветен според ова начело. Всушност, сите ние сме погодени од нашите убедувања во помала или поголема мера. Иако несоодветно, ова не претставува вандализам само по себе, освен ако продолжи и по изречената опомена.
 
==== [[Википедија:Бидете храбри во ажурирањето на страниците|Смело уредување]] ====