Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
нема опис на уредувањето
с
с
|group9 = Конвенции за стил
|list9 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Големина на статиите|Големина на статиите]]{{·w}} [[Википедија:Прирачник за стилот|Прирачник за стилот]]{{·w}} [[Википедија:КонвенцииИменување зана именувањестатии|КонвенцииИменување зана именувањестатии]]{{·w}} [[Википедија:Именување на држави и изведени придавки|Именување на држави и изведени придавки]]{{nowrap end}}
|group10 = Огласни табли
|list10 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Список на корисници со одземени уредувачки права|Список на корисници со одземени уредувачки права]]{{·w}} [[Википедија:Огласна табла за администратори|Огласна табла за администратори]]{{·w}} [[Википедија:Барање за одземање на уредувачки права на корисник|Барање за одземање на уредувачки права на корисник]]{{nowrap end}}