Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n/2: Разлика помеѓу преработките

неуспешна кандидатура, нема 75% од гласовите
(неуспешна кандидатура, нема 75% од гласовите)
{{Rfaf}}
===[[Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n 2|M4r51n]]===
<span class="plainlinks">'''[{{fullurl:-Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n 2|action=edit&section=4}} Искажете го вашето мислење]'''</span> ([[Разговор:-Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n 2|разговор]])
'''(04/02/01); Закажано да заврши во 19:23, [[29 јуни]] [[2013]] (UTC)'''
 
{{Корисник|M4r51n}} –
=====Воздржани=====
# {{воздржан}} --[[User:Вик Ретлхед|Вик Ретлхед]] <small>([[User talk:Вик Ретлхед|разговор]])</small> 15:28, 24 јуни 2013 (CEST) {{коментар}} Постојат добри аргументи зошто „за“ и зошто „против“. Затоа засега сум воздржан.
{{Rfab}}