Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n/2“

→‎Против: образложување
(→‎Против: образложување)
=====Против=====
# {{против}} --[[User:Dalco26|Хилариус Книгоподврзувачот]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 15:11, 24 јуни 2013 (CEST) {{коментар}} M4r51n е само една година на википедија како уредувач, мислам дека треба уште малку да се докаже...
# {{против}} —<font color="black">[[User:INkubusse|iNkubusse]]</font><sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 02:21, 26 јуни 2013 (CEST) {{коментар}} 1) нема потреба; 2) администрација е одговорност, не привилегија, која бара многу повеќе од бришење статии; и '''3''') [http://mk.wikipedia.org/wiki/Special:ListFiles/M4r51n пак одговорност].
 
=====Воздржани=====