Разлика помеѓу преработките на „Правен факултет „Јустинијан I“ - Скопје“

с
Отстрането уредувањето на 89.205.54.201 (разговор), вратено на последната верзија на Antonio Brsjacki
с (Отстрането уредувањето на 89.205.54.201 (разговор), вратено на последната верзија на Antonio Brsjacki)
* Центaр зa нaучноистрaжувaчкa рaботa и aпликaтивнa дејност
* Секретaријaт и библиотекa
 
sakam ve!
 
== Професори кои предавале на факултетот ==