Разлика помеѓу преработките на „Елизабета Боуз-Лајон“

с
*'''4 август 1900 – 16 февруари 1604''': ''Почитувана Елизабета Боуз-Лајон''
*'''16 февруари 1904 – 26 април 1923''': ''Леди Елизабет Боуз-Лајон''
*'''26 април 1923 – 11 декември 1936''': ''Нејзиното Височествовисочество војвотката од Јорк''
*'''11 декември 1936 – 6 февруари 1952''': ''Нејзиното Величествовеличество Кралицатакралицата''
*'''11 декември 1936 – 14 август 1947''': ''Нејзиното владетелство Кралицата – Имераторка''
*'''6 февруари 1952 – 30 март 2002''': ''Нејзиното Величествовеличество Кралицата Елизабета, кралицата мајкa''
 
==Грб==
==Потомци==
22

уредувања