Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

ОК најдов... Infobox wine grape variety--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 14:08, 23 мај 2013 (CEST)
: таа е. :) [[User:Vekip8|Vekip8]] <small>([[User talk:Vekip8|разговор]])</small> 14:11, 23 мај 2013 (CEST)
::Готов е (делумно). Прави статија, но параметрите остави ги како што се на англиски. И боите нека седат во оригинал. Треба да се тестира. Ќе видам попосле. Слободно сега пишувај...Позз и добредојде назад--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 14:12, 23 мај 2013 (CEST)
 
== >500 активни корисници ==