Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Тиверополник“

==Ваше мислење==
Здраво Тиврополник. Сакам да ве замолам да се изјасните по повод дискусијата и предлог-решенијата „арбитража“ или „одземање администраторски права“ (или кое било друго решение за надминување на спорот) на [[Корисник:Brest|корисникот Brest]]. Дискусијата е водена [[Википедија:Огласна табла за администратори#Заклучна забелешка|тука]].--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 18:04, 15 мај 2013 (CEST)
==Ваше мислење==
Здраво Тиврополник. Сакам да ве замолам за ваше мислење, предлози за да биде подобра и дали може да ја номинираме за најдобра статија, статијата [[Миланска катедрала]]. Поздрав, [[Корисник:DavidJovanoski|Давид]].
182

уредувања