Разговор за Википедија:Одземање на администраторски статус: Разлика помеѓу преработките

префрлено од Википедија:Барања за отстранување на администраторски права/Brest
(префрлено од Википедија:Барања за отстранување на администраторски права/Brest)
(нема разлика)