Разлика помеѓу преработките на „Денови на искушение (филм)“

 
"- Неда. Не. Да. Мислам на тоа дека името Ви е составено од едно НЕ и едно ДА."
 
 
 
 
"- Не задевај се ти со мене Луков, зашто знаеш, занает ми е да им земам на луѓето мерка за мртовечки сандак. Алкохолот е многу поневино средство од ова што го готвиме ние."
 
 
Анонимен корисник