Разлика помеѓу преработките на „Денови на искушение (филм)“

нема опис на уредувањето
 
"- И ова е пат, и она е пат. Ви се молам, каде е излезот од патот?"
 
 
 
 
"- Македонските револуционери, дали се подобри песнопојци или борци?"
 
 
 
 
"- Неда. Не Да. Мислам на тоа дека името Ви е составено од едно НЕ и едно ДА."
 
 
Анонимен корисник