Википедија:Огласна табла за администратори: Разлика помеѓу преработките

 
Позз--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 20:38, 15 мај 2013 (CEST)
::Сметам дека ова е добро правило да се применува. Ако ништо друго, од сигурносни причини. --[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 23:11, 15 мај 2013 (CEST)
::::Исто така стојам на кажаното да се избришат пренасочувањата и да се користат ботовите само по барање на корисници (за покрупни работи со консензус), никако по своја волја. Сега за сега, ботовите слободно може да се користат за правописни грешки, ставање шаблон Сзр и посакување добредојде.--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 20:40, 15 мај 2013 (CEST)
:::::Во основа, ботовите би требало да се користат само за оние работи за кои им бил одобрен статусот. Ако се стави експлицитно во начелата на Википедија на македонски јазик, не би имало понатамошни проблеми. --[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 23:11, 15 мај 2013 (CEST)
 
=== Предлог===