Разлика помеѓу преработките на „Суперспроводливост“

! Супстанца !!Критична температура (К) !!Критична температура (°C)
|-
| [[Волфрам]] || 0,012 || -273,139
|-
| [[Галиум]] || 1,091 ||-272,059
|-
| [[Алуминиум]] || 1,14 || -272,01
|-
| [[Жива ]] || 4,153 || -268,997
|-
| [[Тантал]] || 4,483 || -268,667
|-
| [[Олово ]] || 7,193 || -265,957
|-
| [[Ниобиум]] || 9,5 || -263,65
|-
| [[Технициум]] || 11,2 || -261,07
|}
172

уредувања