Разлика помеѓу преработките на „Суперспроводливост“

Одземени 1.062 бајти ,  пред 7 години
| Галиум || 1,091 ||-272,059
|-
| Алуминиум || 1,14 || -272,01
| Пример || Пример || Пример
|-
| Жива || 4,153 || -268,997
| Пример || Пример || Пример
|-
| ПримерТантал || Пример4,483 || Пример-268,667
|-
| Олово || 7,193 || -265,957
| Пример || Пример || Пример
|-
| ПримерНиобиум || Пример9,5 || Пример-263,65
|-
| Технициум || 11,2 || -261,07
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
|}
Супстанца Критична температура (К) Критична температура (°C)
Волфрам 0,012 -273,139
Галиум 1,091 -272,059
Алуминиум 1,14 -272,01
Жива 4,153 -268,997
Тантал 4,483 -268,667
Олово 7,193 -265,957
Ниобиум 9,5 -263,65
AuPb 7,0 -266,15
Технициум 11,2 -261,07
MoN 12,0 -261,15
PbMo6S8 15 -258,15
K3C60 19 -254,15
Nb3Ge 23 -250,15
La2CuO4 35 -238,15
MgB2 39 -234,15
Cs3C60 40 -233,15
Bi2Sr2CaCu2O8 92 -181,15
172

уредувања