Разлика помеѓу преработките на „Суперспроводливост“

(Создадена страница со: Суперспроводливоста е феномен на приближно нула електричен отпор и протерување на ...)
 
! Супстанца !!Критична температура (К) !!Критична температура (°C)
|-
| ПримерВолфрам || Пример0,012 || Пример-273,139
|-
| Галиум || 1,091 ||-272,059
| Пример || Пример || Пример
|-
| Пример || Пример || Пример
172

уредувања