Отвори го главното мени

Промени

Нема измена во големината ,  пред 6 години
с
нема опис на уредувањето
* Ова е '''висока''' зграда.
* Запознав многу '''стар''' човек.
* Повеќето мајмуни се '''прекрасни''' суштества кои највеќе ги населуваат '''тропските''' или '''субтропскитесуптропските''' области.
* Онаа жена е доста '''убава''' и '''привлечна'''.
* Фустанот што го носите е навистина '''боженствен'''.