Разлика помеѓу преработките на „Среќна Нова ’49“

Додаден 1.191 бајт ,  пред 7 години
 
- Еј сервус! Услуга за услуга. Тргни ми го оној од ондека, малер ме бие!"
 
 
 
 
 
 
 
"- Бугер, требе ли овој да живее?
 
- Требе, ама има еден услов.
 
- Кој е тој услов пршује Пемба.
 
- Да добије нешто од нас за успомен.
 
- Кај си бе курле? Те чекаме 4 недели...пријатељ. Еднаш се измкна, али овој пат тешко.
 
- Ќе убијам!
 
- Ако стигнеш.
 
- Го знаеш ли овој, Пиги? Пемба из Ниш. Корне нокти.
 
- Ајде бе доста паламудиме, да свршиме работа и да бегаме.
 
- Тако је.
 
- Еве ја успонемната што од сеа ќе ја носиш за дуго сечање на овој сусрет. Уместо едното ноџе, хммм... Полесно ќе се збори со тебе ако ни го оставиш твоето лево ноџе.
 
- Што му јебеш матер, кажи му да че да буде чопав и тачка.
 
- Пазете, јас не кршам нозе, јас убијам!
 
- Ја идам на женската, вие двајца на него."
 
 
Анонимен корисник