Разлика помеѓу преработките на „Безвучна забна струјна согласка“

с
нема опис на уредувањето
с
с
| colspan="2" | [[хан (јазик)|хан ]] || {{јаз|ath-Latn|''nih'''th'''än''}} || {{МФА|[nihθɑn]}}|| 'сакам'||
|-
| colspan="2" | [[харсусихарасиски (јазик)|харсусихарасиски]] || colspan="2" align="center" | {{МФА|[θəroː]}}|| 'два'||
|-
| rowspan="2" | [[хебрејски јазик|хебрејски]] ||ирачко наречје ||rowspan="2" | {{јаз|he|[[хебрејска азбука|עברי'''ת''']]}} ||{{МФА|[ʕibˈriːθ]}}||rowspan="2" | 'хребрејски јазик'|| rowspan="2"|