Разлика помеѓу преработките на „ОУ „Славчо Стојменски“ - Виница“

Кристијан Стојменовски - петто место,На 10 април 2010 Во ОУ„Славчо Стојменски се одржа регионален натпревар шпо математика на кој учествуваа околу 90 ученици од IV- VIII одделение од повеќе училишта од Виница и Кочани . Победија најдобрите.
== Познати личности кои учеле во ова училиште ==
stefani cvetanova
 
==Познати личности кои предавале во ова училиште==
 
Анонимен корисник