INkubusse

Членува од 20 февруари 2006
Одземени 219 бајти ,  пред 12 години
с
остранета белешката
(известување дека сум помалку активен)
с (остранета белешката)
{{БзАС-белешка}}
<!-- <div class="usermessage" style="text-align:center">БЕЛЕШКА</div> -->
 
<div class="usermessage" style="text-align:center">Од 19 до 26 мај ќе бидам помалку активен, заради матурски обврски и славење :). Сепак, слободно обратете ми се, бидејќи често проверувам.</div>
 
<h2 style="padding:3px; background:#ccff99; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;"><font size=2pt>'''<span style="text-decoration: blink;"><</span>iNkubusse<span style="text-decoration: blink;">></span>'''</font><br>мојата корисничка страница</h2>