Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

+ Неслободен телевизиски скриншот
+ {{Неслободно 3Д уметничко дело}}
+ Неслободен телевизиски скриншот
Ред 112:
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Фер употреба во|Фер употреба во]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Фер употреба во}}
{{tl|Неслободен телевизиски скриншот}}
{{Неслободен телевизиски скриншот}}
{{tl|Неслободен скриншот на софтвер}}
{{Неслободен скриншот на софтвер}}