Отвори го главното мени

Промени

нема опис на уредувањето
{{најважното|Намерно неконструктивно менување на Википедија ќе предизвика блокирање или перманентно банирање.}}
{{Список на начела}}
{{превод}}
 
'''Вандализам''' е било кое додавање, бришење или менување на содржината направено со намера да се наруши интегритетот на Википедија.