Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Kolega2357-Bot“

нема опис на уредувањето
Здраво, ви благодарам многу. Проектот е одличен и имам намера да останам. Би сакала да ве прашам за процесот за поставување на слики бидејќи уште ги нема на статиите за книгата и филмот Тајната, не знам дали имам направено некаква грешка. Со почит [[User:Mirjana Bogeska|Mimi]] <small>([[User talk:Mirjana Bogeska|разговор]])</small> 18:36, 9 јануари 2013 (CET)
::Треба да кликнеш на црвениот текст (така би ја подигнала сликата). Потоа во првата празна линија (''Изворно име на податотеката'') го внесуваш истиот текст, а потоа во полето ''Опис'' ја внесуваш потребната лиценца (во зависност дали подигаш филмски плакат, омот на албум, итн.). Еве врска до сите лиценци кои се дозволени: [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B0:%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8_%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8 Лиценци за слики]--[[User:Вик Ретлхед|Вик Ретлхед]] <small>([[User talk:Вик Ретлхед|разговор]])</small> 18:43, 9 јануари 2013 (CET)
 
==Молба==
Mozes li premestiti ove kategorije:
 
* [[:Категорија:Села во Општина Другово]] ---> [[:Категорија:Села во Општина Кичево]]
* [[:Категорија:Села во Општина Вранештица]] ---> [[:Категорија:Села во Општина Кичево]]
* [[:Категорија:Села во Општина Зајас]] ---> [[:Категорија:Села во Општина Кичево]]
* [[:Категорија:Села во Општина Осломеј]] ---> [[:Категорија:Села во Општина Кичево]]
 
Znaci, zameni ove stare kategorije (Zajas, Oslomej, Vraneshtica, Drugovo) u clancima i kategorije o selima. Pozz--<big><font face="Monotype Corsiva">[[Корисник:MacedonianBoy|Никола]] <sup>[[Разговор со корисник:MacedonianBoy|Стоіаноски]]</sup></font></big> 20:27, 22 март 2013 (CET)