Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Гоце Делчев““

 
===Други внатрешни организациони единици===
* [[Универзитетска библиотека]];<br /><br />
 
'''Ректоратот''' односно седиштето на Универзитетот, каде се сместени највисоките раководни тела, се наоѓа во Штип. Органи на Универзитетот се: Универзитетски сенат, ректор и Ректорска управа.
246

уредувања