Разлика помеѓу преработките на „Анастас Јанков“

Нема измена во големината ,  пред 8 години
с
Македонија ја премести страницата Атанас Јанков на Анастас Јанков презапишувајќи врз пренасочување: Атанас и Анастас се две различн...
с (Македонија ја премести страницата Атанас Јанков на Анастас Јанков презапишувајќи врз пренасочување: Атанас и Анастас се две различн...)
119

уредувања