Разлика помеѓу преработките на „Универзитет „Гоце Делчев““

Нема измена во големината ,  пред 7 години
нема опис на уредувањето
Вкупниот број на вработени на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип изнесува 438.
 
Химна на УГД==Симболи<ref>[http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/ugd/zaugd/simboli Официјална веб-страница на Универзитетот „Гоце Делчев“ - „Симболи“]</ref>:<br />==
==Симболи==
===Грб на Универзитетот===
Химната на Универзитетот е свечена песна, посветена на улогата и значењето на Универзитетот.
Изработена е од доц. д-р Илчо Јованов
Химна на УГД:<br />
Химна на УГД<ref>[http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/ugd/zaugd/simboli Официјална веб-страница на Универзитетот „Гоце Делчев“ - „Симболи“]</ref>:<br />
{| class="wikitable"
|-
246

уредувања