Разлика помеѓу преработките на „Отоманско Царство“

Одбиена последната промена во текстот (од 77.29.225.84) и вратена ревизијата 2910201 на Тиверополник
(Одбиена последната промена во текстот (од 77.29.225.84) и вратена ревизијата 2910201 на Тиверополник)
{{Infobox Former Country
|common_name = селемнискаОсманлиска империја
|native_name = <big>دولتْ علیّه عثمانیّه</big><br />Девлет-и Алије-ји Османије<br />
|conventional_long_name = Отоманска империја
|p1 = Селџукски султанат
|flag_p1 = Selcuklu.gif
|s1 = македонијаТурција
|flag_s1 = Flag of Turkey.svg
|image_flag = Ottoman Flag.svg