Џамија Хасан II: Разлика помеѓу преработките

с
Бришење на "Hassan_II_mosque4_(js).jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:INeverCry...
с (Бришење на "Hassan_II_mosque1_(js).jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:INeverCry...)
с (Бришење на "Hassan_II_mosque4_(js).jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на [[commons:User:INeverCry...)
Image:Hassan II mosque2 (js).jpg|Минаре
 
Image:Hassan II mosque4 (js).jpg|Внатрешноста на џамијата
Image:Hassan II mosque5 (js).jpg|Фонтана