Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Инкубатор“

с
нема опис на уредувањето
(исфрлени некои работи)
с
! <h2 style="margin:0;background-color:#E0F2CE;font-size:150%;border:1px solid #B1BFA3;text-align:center;color:#000;padding:0.2em 0.4em;">Список на добри статии</h2>
|-
|style="color:#000"|{{purgeисчисти|Исчистете ја меморијата за страницава}} за да го обновите списокот. (''Забелешка: '''[[/Стари статии|Овде]]''' е стариот список на статии од инкубаторот.'')
----
'''<categorytree mode=pages hideroot=on>Добри статии</categorytree>'''