Разлика помеѓу преработките на „Урду“

Додадени 26 бајти ,  пред 7 години
с
!
! colspan="2" | [[Двоуснена согласка|Двоуснени]]
! colspan="2" | [[Уснено-забна согласка|Уснено-<br />забни]]
! colspan="2" | [[Забно-венечна согласка|Забно-<br />венечни]]
! colspan="2" | [[Свиена согласка|Свиени]]
! colspan="2" | [[Задновенечна согласка|ЗаедновенечниЗаедно-<br />венечни]]
! colspan="2" | [[Заднонепчена согласка|ЗаднонепчениЗадно-<br />непчени]]
! colspan="2" | [[Ресична согласка|Ресични]]
! colspan="2" | [[Гласилна согласка|Гласилни]]