Разлика помеѓу преработките на „Сили на Оската“

Одбиена последната промена во текстот (од 109.121.20.49) и вратена ревизијата 2803128 на Justincheng12345-bot
(Одбиена последната промена во текстот (од 109.121.20.49) и вратена ревизијата 2803128 на Justincheng12345-bot)
Image:Flag of France.svg|[[Вишиевска Франција]]
Image:Slovakia WW2 flag.svg|[[Словачка]]
Image:Flag of Serbia (1941–1944).svg|[[Србија]]
Image:Flag of Montenegro (1905-1918 & 1941-1944).svg|[[Црна Гора]]
</gallery>