Neural Network Toolbox: Разлика помеѓу преработките

Нема измена во големината ,  пред 15 години
нема опис на уредувањето
[непроверена преработка][непроверена преработка]
(Нова страница: Алатката базирана на невронски мрежи (Neural Network Toolbox) го прошитува MATLAB со алатки за дизајнирање,...)
 
Нема опис на уредувањето
Алатката базирана на невронски мрежи (Neural Network Toolbox) го прошитува MATLAB со алатки за дизајнирање, имплементирање, визуелизација, и симулирање на невронски мрежи. Невронските мрежи се непроценливи за апликации каде формалните анализи се тешки или невозможни, како што е препознавање на шаблони и нелинеарни системи на идентификација и управување. Neural Network Toolbox-от овозможува севкупна поддршка за повеќе докажани мрежни типични примери, како и графички кориснички интерфејс кој овозможува дизајнирање и менаџирање на мрежите. Модулираниот, отворен дизајн на алтката го упростува креирањето на прилагодливи функции и мрежи.
 
[[mken:Neural Network Toolbox]]
80

уредувања