Отвори го главното мени

Промени

Одземени 127 бајти ,  пред 7 години
 
Родовите, пак, се делат на литературни видови.
 
== Литературна критика ==
 
=== Книжевна критика ===
 
=== Книжевна теорија ===
 
==Види исто така==