Категорија:1 милениум: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{Катпов}} {{рв|1st millennium}} {| class="infobox" cellpadding=0 | align="center" | <small>'''Категории за [[милениум]и]'''...
(Создадена страница со: {{Катпов}} {{рв|1st millennium}} {| class="infobox" cellpadding=0 | align="center" | <small>'''Категории за [[милениум]и]'''...)
(нема разлика)